Personvern

Den nye funksjonen for personvern og cookies fungerer slik:

1. Gå til "Innstillinger" -> "Personvern"
2. Velg en allerede opprettet personvernside som inneholder deres personvernerklæring, eller opprett en ny side.
3. Dersom du oppretter en ny side vil den automatisk fylles med et utkast til en personvernerklæring. Denne MÅ endres slik at den reflekterer deres bedrifts håndtering av persondataene som håndteres. Den er kun ment som et utkast for å gi en idé om hvordan en personvernerklæring bør se ut.
4. Lagre og publisere siden som en vanlig side.
5. Det lenkes nå til denne siden i pop-up som kommer når man klikker på "Personvern og cookies" nederst på nettsiden deres.