Bruk av Youtube i Web+

1. Finn boksen Youtube-video i verktøylinjen og slipp på ønsket plassering på nettsiden.
  2. Lim inn lenken til ønsket video i tekstfeltet under URL.

Nå skal deres video være synlig på nettsiden.

Du finner også en video som beskriver hvordan dette gjøres her: https://www.youtube.com/watch?v=mLSWGUV1JMg

Hvis denne boksen blir for stor/liten eller du ønsker andre endringer er dette også mulig å få til.
Dette gjør du slik:

1) Gå til deres video hos Youtube

2) Under videoen finner du en del valg. Her går du til Del->Innbygg og kopierer teksten under.

3) Nå går du til nettsiden deres, velger modulen Egen HTML som ligger under Avansert og drar denne til ønsket plassering for videoen.

4) Lim inn teksten du hentet fra Youtube. Her vil du se at det står beskrevet en høyde og en bredde for videoen (f.eks width="560" height="315")
Hvis du skriver et lavere eller høyere tall i disse feltene vil videoen endre størrelse utifra hva du velger. Dermed kan du selv se hvor stor plass du ønsker at videoen skal benytte.