Opprette skjema

For å opprette et skjema i Web+ drar du ned en skjemamodul der du ønsker at skjemaet skal vises.

Skjemamodulen finner du under "Avansert" -> "Skjema"

For å legge til nye felt i skjemaet klikker du på knappen til ønsket type felt. Når du legger til et nytt felt kommer det automatisk opp en boks med innstillinger for dette feltet(til høyre på skjermbildet under). Denne boksen vil variere avhengig av hvilken type felt du har lagt til/klikket på. For å redigere eksisterende felt klikker du bare på de når du er inne og redigerer skjemaet og den samme boksen vil dukke opp med innstillinger for det ønskede feltet.

Det siste som må passes på er at det må legges inn en e-postadresse (f.eks. din e-post) i feltet "Varsle nye svar til epostadresse" dersom du ønsker å motta skjemasvar på e-posten din.