Redigering av footer i WP

Steg 1: Logg inn på deres WP-nettside

Steg 2: Finn valget Utseende i adminpanelet, og velg deretter Widgeter

Steg 3: Finn feltene med navnet Footer og trykk på pilen til den kolonnen du ønsker å endre
Merk her at kolonne 1 betyr kolonnen ytterst til venstre og at resten deretter følger denne.

Nå trenger du bare å erstatte nåværende informasjon med ny avhengig av hva som ønskes endret.
Ved endring av lenker til sosiale medier eller andre endringer som involverer kode/script anbefales det å kontakte Support i forkant.