Størrelse på bilder til f.eks. bildekaruseller

Dersom du lurer på hvor store bildene skal være for å passe i en bildekarusell eller rett og slett skal erstatte et eksisterende bilde kan du klikke på bildet, deretter velger du "Rediger bilde" og nederst i venstre hjørne vil det stå bildedimensjonene.

Dette er spesielt kjekt å vite når du skal legge inn nye bilder i en bildekarusell slik at de nye bildene fyller karusellen helt. Du vil få best mulig resultat om du beskjærer bildet før det lastes opp, men om du ikke vet hvordan du gjør dette kan du benytte beskjærings funksjonen og endre størrelsen i editoren du får opp når du klikker på "Rediger bilde".