Endre logo i toppmeny

Det finnes i hovedsak to måter å legge inn/endre logoen på en Web+ nettside. I denne artikkelen vil du få se hvordan du endrer logoen når den ligger i toppmenyen.

Hvis logoen ligger i logofeltet klikk HER

Hvis logoen ligger i toppmenyen:

Dersom logoen er lagt inn i toppmenyen kan du endre denne ved å gå til "Design" fanen og deretter gå til "Meny" -> "Toppmeny" -> "Logo"

Trykker du på den lille blyanten ved siden av den valgte "plasseringen" av logoen vil du få opp boksen for å tilpasse logoen. Her klikker du på den lille røde minus-knappen for å fjerne eksisterende logo, og så kan du trykke på den oransje "Last opp..." knappen for å laste opp ny logo.

Endringer gjort i designfanen vil ikke bli aktive på nettsiden før du publiserer designet.