Endre logo i logofelt

Det finnes i hovedsak to måter å legge inn/endre logoen på en Web+ nettside. I denne artikkelen vil du få se hvordan du endrer logoen når den ligger i logofeltet.

Hvis logoen ligger i hovedmenyen klikk HER

Hvis logoen ligger i logofeltet:

Dersom logoen er lagt inn i logofeltet kan du endre denne ved å gå til "Design" fanen og deretter klikke på logofeltet på toppen av siden. Det vil da sprette opp en boks hvor du velger "Avansert redigering".

Her vises en oversikt over elementene i logofeltet og klikker du på logobildet i den sorte listen med elementer vil det komme opp en ny boks med justeringsalternativer og mulighet for å erstatte bildet.

Merk at når du lagrer logofeltet vil du få spørsmål om du vil endre logofeltet for alle sider eller kun den du står på. I de fleste tilfeller har man samme logfelt for hele nettstedet. I tilfellene hvor det er forskjellig logofelt på sidene vil man måtte gjøre endringen for hver enkelt side.

Endringer gjort i designfanen vil ikke bli aktive på nettsiden før du publiserer designet.