Hvordan legge inn en iframe

1. I verktøyslinjen går du til Avansert. Her finner du modulen med navnet Iframe som du drar ned til ønsket plassering på siden.
  2. I feltet "URL" legger du lenken til nettsiden du ønsker å speile
  3. Bestem om du vil ha rullefelter, disse er ment å brukes når siden som speiles krever scrolling for fullstendig navigering.

Merk at det grunnet varierende sidebredder ikke vil være alle nettsider som vil fungere å speile via denne funksjonen, det beste vil ofte være å prøve seg fram.

Hvis du ønsker å legge inn en mer spesifikk Iframe er det modulen "Avansert" -> "Egen HTML" som skal benyttes. Du må da skrive inn/lime inn Iframe koden selv. Denne koden får du ofte

Opplever du problemer med innlegging av Iframe når du vår supportavdeling på support@idium.no