Hente tilbake slettet innhold

Et klikk på søppelbøtten vil vise deg en oversikt over bokser som har blitt lagt her (se skjermbilde), og om du drar en av disse tilbake på siden vil innholdet i kunne legges ut på nettsiden igjen.

Merk at det er begrenset hvor mye innhold som kan ligge i søppelbøtten, men om du har lagt noe der ved en feiltagelse går det an å hente det opp igjen dersom søppelbøtte ikke er tømt i mellomtiden.

Dersom innholdet ikke ligger i søppelbøtten kan det være mulig å hente tilbake innhold fra en bufret side hos Google.

1. Gå til Google.com og skriv inn adressen til din nettside (f.eks http://dinnettside.no/ansatte/)
  2. Til høyre for nettsidens adresse vil du se en liten nedoverpekende pil.
  3. Et klikk på denne vil vise valget Bufret som du dermed velger.
  4. Se eksempelbildet fra søk etter Vår hjemmeside under.

Versjonen du nå får opp av nettsiden viser innholdet slik det var ved et tidligere tidspunkt.

Finner du fortsatt ikke innholdet du er ute etter kan dette etterspørres hos vår supportavdeling på support@idium.no.
Merk at det i visse tilfeller vil være nødvendig å fakturere for uthenting av innhold, dette vil i så fall bli informert om i forkant.