Mine endringer kommer ikke opp på nettsiden

Noen ganger kan du oppleve at du oppretter en artikkel, bytter ut et bilde eller lager et nytt produkt, publiserer dette men endringene blir ikke synlig på nettsiden.

Dette kommer mest sannsynlig av cache i løsningen, og at det dermed vil ta tid før endringene er synlig på nettsiden.

Løsningen for å overstyre dette er å logge inn på deres løsning, gå til feltet verktøy->Tøm cache og trykke på knappen merket "Tøm". Nå vil dine endringer være synlig på nettsiden.

Skulle dette ikke fungere anbefaler vi først å slette cache i egen nettleser. Dette er mulig å alle nettlesere ved å taste ctrl+shift+delete og her velge "Slett cache/midlertidige filer".

Hvis du fortsatt ikke ser ditt oppdaterte innhold etter å ha fulgt disse stegene kan du kontakte Idium Support på support@idium.no