Avvikslogg drift

Oppdatering IP-adresser. 02.12.2015

Feilen er rettet.

----------

Nedetid grunnet feil IP-adresser 02.12.2015

Domenenavn som fortsatt peker til IP 195.159.67.4 opplever idag nedetid.

Vi jobber med å rette feilen, men oppfordrer alle til å oppdatere sine IP-adresser. Ny IP-adresse for alle domener som peker til 195.159.67.4 er: 54.171.172.11

----------

Ustabilitet på nettverk 19.02.2015:

Oppdatering kl. 06:10

Problemet ser nå ut til å være løst.

Oppdatering kl. 02:15

Problemet er knyttet til en feil hos Telia i Hamburg og berører internasjonal trafikk.

Kl. 01:30

Vi opplever for øyeblikket ustabilitet i vårt nettverk i Oslo. Dette fører til redusert tilgjengelighet på nettsider som benytter adresser som blir videresendt gjennom våre IP adresser, som begynner med 5.100.x.x. De fleste kunder bør ha fått melding om å endre DNS peker til vårt nye skybaserte driftsmiljø, med IP adresser som begynner med 54.x.x.x). Kunder som allerede har flyttet DNS peker er ikke berørt av denne feilen. Dersom du har fått en slik melding anbefales å flytte DNS så snart som mulig.

Vi undersøker for øyeblikket hva som er årsaken til feilen.

--------------------

Problem med Portalserver 12.11.2014:

Oppdatering kl14.02

Problemene skal nå være løst og alle tjenester skal være oppe og gå som vanlig. Vi beklager på det sterkeste problemene dette har skapt. Problemet ble ikke oppdaget i tide og dette medførte derfor at noen opplevde nedetid i tillegg til tregheten som først ble meldt inn.

--------------------

kl12.10

Vi har dessverre problemer med server-clusteret for Portal, noe som fører til at
mange kunder opplever at deres nettsider er nede.
Driftsavdelingen har satt inn alle ressurser og jobber på spreng for å
finne årsak / løse problemet. Vi kommer med oppdatering så snart vi
vet noe mer konkret.

Dette vil kun påvirke driften av Portal løsninger. Wordpress, Web+ og våre andre tjenester er ikke berørt av disse problemene.