Feil i søkefunksjon på nettsiden

Det hender at søkefunksjonen i portal-løsninger gir mangelfulle eller ingen resultater. Om man opplever dette kan det være lurt om man først forsøker å gjenopprette søkeindeksen.

Fremgangsmåten for dette er som følger:

1. Logg inn som Administrator

2. Trykk på menypunktet "Administrasjon" og velg undermenyen "Søking" (Se illustrasjon)

3. Trykk deretter på knappen for gjenoppretting (se illustrasjon)

NB. Trykk kun en gang - gjenoppretting av søkeindeks kan ta noe tid (Som regel et sted mellom 15-60 min).

Om dette ikke skulle løse problemet tar du kontakt med oss på support@idium.no