Hvordan lime formatert tekst fra f.eks. Word

Når du skal lime inn tekst på Iidum Web+ nettsider er det viktig at denne teksten ikke inneholder formatering fra før da dette fort kan skape problemer med både videre redigering av teksten men også visning av teksten når man besøker sidene.

For å være sikker på at du ikke limer inn forhåndsformatert tekst har vi laget en funksjon som fjerner formateringen når du skal lime inn tekst. Denne funksjonen finner du innrammet i rødt på bildet av formateringspanelet under.

Måten du bruker denne funksjonen på er å sette tekstmarkøren der du ønsker å lime inn tekst, deretter klikker du på knappen innrammet i rødt. Du vil da få opp et tekstvindu hvor du kan lime inn den formaterte teksten. Denne teksten vil da bli "renset" for formatering og når du velger "Sett inn" vil teksten settes inn på hjemmesiden og du vil da kunne formatere den videre med de innebygde funksjonene for dette.