Hvordan legge inn Google Analytics

For å legge inn Google Analytics kreves en Google Analytics ID. Du får en Google Analytics ID ved å opprette en bruker på følgende lenke: http://www.google.com/analytics/

Når du har opprettet en konto og fått din ID kan du legge inn denne i feltet for dette under "Min konto" som du finner oppe til høyre når du er logget inn i Idium Web+. Når du trykker "Lagre" er du ferdig med oppsettet for Google Analytics i Web+.