Kontakt Kundesenteret

Send oss gjerne en henvendelse via vårt kontaktskjema enten det gjelder support eller fakturaspørsmål.

Hvis du vil snakke med en av våre kundebehandlere via telefon, ring vårt nummer: 22008400 og velg 2 for Support eller 3 for faktura.

Våre åpningstider på telefon er 09.00 - 16.00

Ved kritiske feil utenom åpningstid ta kontakt med vaktmobil 22008499. (Ved krise: Adm. dir, Henning Edwardsen: 934 81 501)

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    hermanvd

Hei, jeg har mistet brukernavn og passord for domene himalayapark.no

Skal endre på teksten der.

MVH Herman van Dijk