Kontakt Kundesenteret

Send oss gjerne en henvendelse via vårt kontaktskjema enten det gjelder support eller fakturaspørsmål.

Hvis du vil snakke med en av våre kundebehandlere via telefon, ring vårt nummer: 22008400 og velg 2 for Support eller 3 for faktura.

Våre åpningstider på telefon er 09.00 - 16.00

Ved kritiske feil utenom åpningstid ta kontakt med vaktmobil 22008499. (Ved krise: Adm. dir, Henning Edwardsen: 934 81 501)

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

2 Kommentarer

• 0
    Avatar
    hermanvd

Hei, jeg har mistet brukernavn og passord for domene himalayapark.no

Skal endre på teksten der.

MVH Herman van Dijk

• 0
    Avatar
    Camilla Brekke

Hei,

Får ikke bestilt nytt passord til crawfordlegal.no. Trolig stoppes dette i spamfilteret vårt. Kan detet oversendes til meg på annen måte.

vh

Camilla Brekke, tlf 95 96 92 68, camilla.brekke@crawco.no

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.