Opprette lenker

Web+ er lagt opp slik at det skal være enkelt å legge til lenker på både tekst og bilder.

Bildemodul

For å legge inn lenke på et bilde som er lagt inn med en bildemodul fyller du ut feltet for "Lenke" markert med rødt på bildet under.

Tekst med bilde

For å legge inn lenker i en "Tekst med bilde"-modul er det en litt annen fremgangsmåte. Du markerer det bildet eller den teksten du ønsker å legge til en lenke på og deretter klikker du på "Jordkloden" for å legge til lenken. Du kan da velge å lenke til en intern side ved å velge fra listen eller skrive inn en komplett URL i adressefeltet. Skal det være en lenke til en epostadresse er det bare å legge inn epostadressen i feltet for adresse. Deretter vekger du "Sett lenke" og lenken blir satt.