Innlogging, Brukernavn og Passord

For å logge inn på Web+ nettsiden din trykker du på "Rediger" som du finner nederst på forsiden av nettsiden. Deretter skriver du inn ditt brukernavn (epostadresse) og passord før du klikker "Logg inn"

Skulle du ha problemer med passordet kan du klikke på "Glemt passord" og du vil få tilsendt et nytt passord til den epostadressen som er satt til å være administrator for nettsiden.

For å endre brukernavn og passord må du først være logget inn før du går til "min konto" som du finner øverst til høyre i nettleservinduet.

Om du endrer brukernavn (epostadresse for admin) vil en bekreftelses-epost sendes til den nye adressen. I denne eposten er det en aktiveringslenke som må klikkes på for å aktivere den nye brukeren. Passordet vil være det samme som tidligere.

Når nytt passord skal settes er det viktig å huske på at dette skal være minst 13 tegn og en blanding av store og små bokstaver samt tall for å være tilstrekkelig sikkert.