Hvordan kobler jeg min Web+ nettbutikk opp mot PayPal?

Hvis du har nettbutikk modul i din Web+ løsning kan du enkelt koble den opp mot PayPal ved å gjøre følgende:

-Opprett en PayPal bedrifts konto gratis her:

https://www.paypal.com/no/cgi-bin/webscr?cmd=_product-go&product=none

Når denne er opprettet vil du måtte verifisere e-postadressen via en lenke i e-post fra PayPal.

-Så legges denne e-postadressen inn under Min Konto > Firma-epostadresse i din IdiumWeb+ løsning.

Når dette er gjort skal nettbutikken være klar for betaling via PayPal.