Hvordan legge inn Google Tag Manager

For å legge inn Google Tag Manager kreves en Google Tag Manager konnto ID. Du får en Google Tag Manager konto ID ved å opprette en bruker på følgende lenke: https://www.google.com/tagmanager/get-started.html

Når du har opprettet en konto og fått din ID kan du legge inn denne i feltet for dette under "Min konto" som du finner oppe til høyre når du er logget inn i Idium Web+. Når du trykker "Lagre" er du ferdig med oppsettet for Google Tag Manager i Web+