Nytt hjelpesenter lansert!

Vi har nå lansert vårt nye hjelpesenter som skal gjøre det enklere for deg som kunde å finne svarene du er ute etter. Hjelpesidene er lagt opp i kategorierer etter Produkttype. Det er også mulig å bruke søkefeltet for å lete etter informasjon uavhengig av produkt.

Det er også nå mulig å opprette innlogging til disse sidene for blant annet kunne følge opp pågående Supportsaker. Det gjør du ved å registrere deg her:
https://idium.zendesk.com/registration

Hvis du har vært i kontakt med oss via e-post fra før er din bruker allerede registrert og du kan be om nytt passord her:
https://idium.zendesk.com/access/help

Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger på hva dere synes om sidene og forslag på hva som eventuellt kan forbedres.