Endringer jeg gjør i Portal blir ikke synlig på nettsiden

Dette kan skyldes at nettleseren din husker (cacher) den gamle versjonen og trenger oppfrisking.
På PC trykk ctrl+F5 på tastaturet for såkalt hard refresh.
På Mac: Command+Shift+R

Hvis dette ikke hjelper kan det skyldes at det er nettserveren som husker(cacher) innholdet.

Når man er logget inn i /admin - kan man gå til undermenypunktet: Løsningsoppsett som man finner under menypunktet: Administrasjon (som man finner til høyre rett under Logg ut).

Klikk så på den sorte knappen: NULLSTILL CACHE

Det er en funksjon for å slette enkeltsider fra cachen i Portalen.

-Kopier adressen til siden hvor innholdet ikke oppdateres.

-Gå til Administrasjon > Varnish, i Admin.

-Lim inn adressen og klikk på Slett.

Når du så går tilbake til nettsiden og oppfrisker siden skal innholdet vises.