Endre sideoppsett (layout)

Sideoppsett på den enkelte side velger du gjennom "Sideoppsett"-knappen du finner oppe til høyre, under "Rediger meny". Her har du 17 standard oppsett for inndeling av siden. Disse 17 valgene for sideoppsett er fleksible slik at innholdsfeltene vil strekke seg nedover etterhvert som du putter innhold i de. Hopper du over et fullbredde-felt og ikke legger noe innhold der vil det kollapses helt og ikke vises når man besøker siden. Her kan du også velge om den globale sidekolonnen skal skjules eller vises.

Når "Sideoppsett" panelet er oppe kan du også velge bredden på de forskjellige kolonnene ved å ta tak i knappen mellom kolonnene og føre den sideveis. Den ser ut som en liten runding med et kryss og en pil til hver side (markert i rødt på bildet under).

Ved å føre musepekeren over pilen øverst til høyre i en innholdsmodul får du opp "Stil på boks". Her kan du velge mellom fem boks-stiler som er bestemt i sidens design. Disse kan endres ved å gå til fanen for "Design".