Lage nye sider

Hvis du ønsker å lage en ny side klikker du på "Ny side" øverst til høyre. Du velger tittel på siden og hvor den skal plasseres i meny strukturen "sideplassering", samt hvilket oppsett du ønsker at siden skal ha. Alt dette kan endres senere. Sidenavnet vil da komme opp som et menyvalg.

Under "Kopier eksisterende side" kan du kopiere innhold og oppsett fra en eksisterende side til ny side. "Bruk annen side" velger du dersom du vil kopiere fra en annen side på ditt nettsted. Denne funksjonen er spesielt egnet dersom du skal ha flere sider som skal ha det samme utseendet /f.eks. produktsider). Da vil du få sider som ser like ut og du kan enkelt bytte kun innholdet på den nye siden.