Hjelp til å legge inn en PDF

For å kunne legge inn PDF dokumenter på nettsiden finnes det et par forskjellige løsninger du kan benytte.

Det vanligste er å laste opp filen og lenke til denne. Dette finnes det en egen funksjon for i Web+ verktøyet. Se knappen for dette rammet inn i rødt:

Dette vil da se ut som en vanlig lenke, men den vil lenke direkte til PDF dokumentet. Avhengig av innstillinger på din datamaskin vil du enten laste ned det aktuelle dokumentet eller det vil åpnes på en ny side i nettleseren.

Dersom du ønsker at PDF dokumentet skal vises direkte på nettsiden må du konvertere dokumentet til et bilde. Vi anbefaler kunder å benytte JPEG formatet til dette da JPEG gir en god nok bildekvalitet og bildene tar liten lagringsplass som gjør de raske å laste inn.

Det finnes også et siste alternativ og det er å benytte en tjeneste som http://issuu.com/ som vil kunne vise deg en online visning av brosjyrene dine. Dette alternativet må implementeres via en egen HTML modul eller en Iframe og vil være en mer komplisert, men også mer grafisk måte å vise frem dokumentene.

Merk: Tjenester som Issuu er tredjepartsprodukter Idium ikke leverer og vi har derfor heller ikke noen brukerstøtte på disse produktene.