Hvordan sletter jeg et element/en modul

Dersom du skal slette et element eller en modul(tekstboks, bilde etc.) på nettsidene dine er det bare å klikke med venstre museknapp på elementet og dra det ned til papirkurven i venstre hjørne. Det som er viktig når du gjør dette er at det er musepekeren som skal treffe papirkurven, og ikke selve ikonet for modulen. Papirkurven vil få en stiplet markeringsramme rundt seg når du treffer riktig.

Når papirkurven er full (det er kastet 10 elementer/moduler) blir du bedt om å tømme den. Dette er anbefalt å gjøre for å opprettholde optimal hastighet på nettsidene.

Det er også mulig å benytte søppelbøtten som et mellomlager for innhold du vil flytte eller kopiere til en annen side. Når du har kastet innhold kan dette hentes opp igjen ved å klikke på søppelbøtten og dra aktuell modul inn på den nye siden. Tips: Holder du CTRL inne når du flytter på innhold vil du få en kopi av gjeldende modul. Dette kan gjøres til og fra søppelbøtten, samt på en side dersom du vil kopiere en modul.