Hvordan fungerer krysspublisering av artikler i IdiumPortal?

Krysspublisering er en metode for å vise samme artikkel på flere steder på nettsiden. Hvis du feks har en artikkelmappe som heter nyheter med nyhetsartikler, kan du krysspublisere en eller flere av disse til andre mapper.

Slik lager man en krysspublisering:

• Gå inn på artikkelen du vil krysspublisere
  • Gå til fanen Egenskaper
  • Scroll ned til feltet: SNARVEIER TIL DENNE ARTIKKELEN FRA MAPPENE (KRYSSPUBLISERING)
  • Klikk på LEGG TIL og velg mappen du ønsker krysspublisere artikkelen til.
  • Klikk SETT INN

Da skal snarveien dukke opp i feltet over

Det siste du må gjøre er å lagre artikkelen.

Hvis du så i Portalen navigerer deg fram til mappen du har krysspublisert til skal du se artikkelen med et lite pilsymbol foran.

For å fjerne en krysspublisering fra en artikkel så er det bare å klikke på Snarveien i krysspubliseringsfeltet og klikke FJERN. Så må artiklen lagres igjen.