Jeg har glemt mitt brukernavn og/eller passord

Brukernavnet i Idium Web+ er en e-postadresse. Hvis du er usikker på hvilken e-postadresse som benyttes kan du kontakte oss per e-post.

Hvis du mangler passord til din nettside kan du klikke på Rediger- lenken nederst på forsiden av nettstedet ditt, fylle inn brukernavn (e-postadressen) og klikke på "Glemt passord". Da skal nytt passord bli tilsendt på e-post. Nytt passord sendes kun til den adressen som er registrert som administrator for nettsiden.

Om du tilsynelatende ikke mottar noe nytt passord bør du sjekke filteret for nettsøppel da automatisk genererte e-poster av og til havner der.

Hvis du får problemer, ta kontakt på suport@idium.no