Skjemaet på nettsiden gir feilmelding

Dersom du har et skjema som gir beskjed etter utfyllelse om at den aktuelle IP adressen er mistenkt for spamming betyr dette at pekingen av domenet ikke er gjort riktig.

I april 2013 sendte vi ut nyhetsbrev til alle våre kunder som har domener hos andre registrarer enn Idium om at de måtte utføre en endring i pekingen av domenet da vi flyttet hjemmesidene til nyere og kraftigere servere.

Pekeren som må endres er en a-record som i dag peker til 195.159.67.26. Dette er en gammel IP adresse som ikke lenger benyttes og du må endre til den nye IP adressen som er: 5.100.190.22

Pekeren skal da se slik ut:

dittdomene.no - a-record - 5.100.190.22

Du kan sjekke hvilken IP adresse domenet peker til ved å skrive det inn og klikke på DNS Lookup på denne siden:
http://mxtoolbox.com/DNSLookup.aspx

Dersom du trenger hjelp til å endre domenepekeren kan du kontakte din registrar for ytterligere forklaringer på hvordan du skal gå frem. Videresend gjerne denne forklaringen slik at de ser hva som skal gjøres.