Endringer jeg gjør på nettsiden blir ikke lagret

Hvis du forsøker å gjøre endringer i IdiumWeb+ men endringene forsvinner etter at du har klikket "Ferdig" er det ganske sannsynlig at ditt domene peker til vår gamle IP adresse.

For at redigering av hjemmesiden skal fungere må du endre en domenepeker på domenet. Pekeren som må endres er en a-record som i dag peker til 195.159.67.26. Dette er en gammel IP adresse som ikke lenger benyttes og du må endre til den nye IP adressen som er: 5.100.190.22

Du kan sjekke hvilken ip adresse domenet peker til ved å skrive det inn og klikke på DNS Lookup på denne siden:
http://mxtoolbox.com/DNSLookup.aspx

Dersom du trenger hjelp til å endre domenepekeren kan du kontakte din registrar for ytterligere forklaringer på hvordan du skal gå frem. Videresend gjerne denne forklaringen slik at de ser hva som skal gjøres.