Se skjemasvar WordPress

Logg inn på din WordPress løsning, og klikk på "Skjemaer" i venstremenyen.

Deretter får du opp en liste med alle skjemaer som benyttes på nettsiden.

For å se henvendelser sendt inn på de forskjellige skjemaene kan du enten klikke på tallet under  "Oppføringer", eller holde musepekeren over det aktuelle skjemaet og klikke på "Oppføringer" som dukker opp som ett av valgene for det aktuelle skjemaet. Deretter kan du klikke deg inn på den enkelte oppføringen for å se detaljene i oppføringen.