Feil bilde deles på facebook/i sosiale medier

Gå inn på artikkelen dere skal dele og se under SEO innstillinger, her vil dere se et felt som heter OpenGraph. (se vedlagt skjermbilde) Her kan dere velge hvilket bilde dere ønsker skal deles / vises.

NB. Om innlegget allerede er delt på facebook, kan det være nødvendig å "scrape" dette innlegget fra facebook, slik at facebook indeksere innlegget på nytt.

Slik gjøres dette:
https://developers.facebook.com/tools/debug/ (du må være innlogget på Facebook)
Lim inn url til den aktuelle siden
og trykk på "Debug" knappen
Trykk så på "Scrape" eventuelt "Scrape Again"